Hoe u een nieuwe puppy kunt huisvesten

Of u nu een nieuwe puppy adopteert of een hond naar huis brengt, er zijn enkele dingen die u moet doen om de overgang te verlichten. Hoewel het misschien lijkt alsof je een druk persoon bent, heeft een nieuwe hond een structuur nodig om zich aan te passen aan de nieuwe omgeving. Als uw nieuwe hond eerder zindelijk is, heeft deze mogelijk een beetje heropvoeding nodig. Om deze reden is de keuken een geweldige plek om je nieuwe huisdier in huis te breken.

Begin met het opzetten van huisregels om het meeste uit uw nieuwe puppy te halen. Dit omvat het vestigen van huisregels en het onderwijzen van uw nieuwe puppy welke soorten speelgoed acceptabel zijn. Als je al een hond hebt, overweeg dan om een van die speelgoed mee te nemen, zodat je puppy zich niet buitengesloten voelt. Een nieuwe puppy kan een beetje onvoorspelbaar zijn, dus het is belangrijk om hem vroeg en vaak te trainen. Hier zijn enkele tips om van een puppy een gemakkelijke taak te maken.

Hoe een hond poetsen?

Zorg ervoor dat uw bestaande huisdier gezond is voordat u uw nieuwe puppy aan uw bestaande hond introduceert. Nieuwe familieleden kunnen voor iedereen stressvol zijn, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw huisdier gezond is voordat u uw nieuwe puppy introduceert. Bezoek uw dierenarts voor een algemene gezondheidscontrole, vaccinaties en preventieve vlooien/tekengeneeskunde. Een gerenommeerde fokker of reddingsorganisatie kan een hond hebben die al is gevaccineerd, dus het is de moeite waard om daar eerst te kijken. Zorg ervoor dat je een microchip krijgt voor je nieuwe puppy en plant een castratie/onzijdige afspraak.

Scroll naar boven